بایگانی نوشته‌ها


چطور با داشتن  شخصیت کاریزماتیک ، افراد را جذب خود کنیم؟

چطور با داشتن شخصیت کاریزماتیک ، افراد را جذب خود کنیم؟

ساده‌ترین تعریفی که می‌توان از کاریزما ارائه داد توانایی تحت تأثیر قرار دادن دیگران است. بخش اعظم این توانمندی اکتسابی است و در بستر ارتباطات بین فردی و ارتقا مهارت‌های فردی به وجود می‌آید.  مهارت‌های مرتبط با کاریزماتیک بودن شامل کارهای ساده‌ای است که با تمرین و استمرار به بخشی از ویژگی‌های شخصیتی شما تبدیل می‌شوند و آن موقع است که شما نیز صاحب تیپ شخصیت کاریزماتیک می‌شوید.

اختلالات اضطرابی

اختلالات اضطرابی

اختلالات اضطرابی
اختلالات اضطرابی مواردی هستند که با ترس بیش از حد و مداوم، نگرانی، استرس و اختلالات رفتاری مرتبط با آن تشخیص داده می شوند . ترس واکنش به تهدیدی معلوم و آنی است.  درحالیکه اضطراب احساسی به یک تهدید نامعلوم است در واقع اضطراب پیش بینی تهدیدی است که ممکن است در آینده روی دهد.

زندگی با فرد دارای اختلال شخصیت خودشیفته

زندگی با فرد دارای اختلال شخصیت خودشیفته

کسانی که دچار این اختلال روانی هستند دربارهٔ خودشان بزرگنمایی و اغراق می‌کنند. بر خلاف باور بیش‌تر مردم، کسانی که دچار خودشیفتگی هستند از اعتماد به نفس پایین و احساس حقارت رنج می‌برند و به نوعی از تعریف و تحسین دیگران تغذیه میکنند و اگر مورد تحسین دیگران قرار نگیرند اندوهگین یا خشمگین می‌شوند. آن‌ها خود را برتر از دیگران می‌پندارند و احساس همدلی نسبت به دیگران ندارند. به همین خاطر به احساسات و نیازهای دیگران توجه نمی‌کنند و همیشه حق به جانب اند. آن‌ها خود را مجاز به سو استفاده از دیگران می‌دانند و برای رسیدن به اهدافشان از دیگران بهره‌کشی می‌کنند.

نحوه گفتن خبر بد

نحوه گفتن خبر بد

خبر بد، خبری است که شنونده با شنیدن آن احساس کند شخص یا چیز بسیار مهم و عزیزی را از دست داده و یا تغییر مهم و ناگواری در زندگی او اتفاق افتاده است طوری که نسبت به آینده، دچار بیم و نگرانی شود یا به دلیل از دست رفتن امیدها و آرزوهای خود، احساس خشم و اندوه کند. بارزترین مثال برای خبرهای بد ، خبر فوت عزیزان است. خبرهای دیگری مانند ابتلای خود یا عزیزان مان به بیماری های سخت و صعب العلاج مثل سرطان و... نمونه های دیگرند. همه ی ما دوست داریم دیگران را با خبرهای خوب، شاد کنیم. اگر قرار باشد خبر خوشی را به یکی از عزیزان خود اطلاع دهیم، معمولاً این کار را با اشتیاق می پذیریم و وقتی شنونده، آن خبر را از زبان ما می شنود، از دیدن برق شادی در چشم او، خود نیز غرق شادی می شویم. اما وقتی خبر بدی در میان باشد، معمولاً هیچ کس دوست ندارد با رساندن این خبر، موجب رنج و اندوه دیگران شود. در این اوضاع، معمولاً ترجیح می دهیم از این کار شانه خالی کنیم و آن را به عهده دیگری بگذاریم، خبر را مخفی نگاه داریم یا گفتن آن را تا حد ممکن به تأخیر بیندازیم.

سبکهای ارتباطی

سبکهای ارتباطی

وقتی سبک ارتباطی خود را تشخیص دهید، خواهید فهمید که چرا برخی از مطالب را به شکلی خاص بیان می‌کنید یا بعضی پرسش‌ها را به نحو خاصی می‌پرسید . شناسایی سبک ارتباطی دیگران نیز این امکان را به شما می‌دهد که بفهمید چرا هر کس با روش خاص خود با دیگری تعامل برقرار می‌کند.داشتن این اطلاعات این امکان را به ما می‌دهد که سازگارتر باشیم و سبک ارتباطی خود را با آن‌ها وفق دهیم. به این شکل تفاهم را در ارتباطات خود افزایش می‌دهیم . با تسلط بر انواع سبکهای ارتباطی ، نقاط‌ضعف و قوت خود را بیشتر و بهتر می‌شناسید و متوجه می‌شوید که چرا با برخی از افراد ارتباط بهتری دارید و با بعضی دیگر ارتباط برقرار کردن سخت است.

آموزش مهارت های دوست یابی به کودکان

آموزش مهارت های دوست یابی به کودکان

مهم‌­ترین روابط اجتماعی کودک روابط او با دوستانش است. هرچند که بسیاری از کودکان پیش دبستانی با دوستانشان غالباً روابط با ثباتی ندارند و مشخصه دوستی آنان صرفا هم‌بازی بودن است . براي كودك آسان است كه در محيط خانه پر شور باشد چرا که با وجود والدين خود احساس امنيت وافری می‌كند. اما  در محيط مدرسه، در جمع دوستان  و همكلاسی­‌ها ممکن است او تایید نشود یا حتی مورد بی اعتنایی و انتقاد قرار بگیرد. بعضی از كودكان به طور ذاتی خجالتی و ساكت هستند. آن‌­ها در اين دوران عقب ‌نشينی می‌كنند و مهم است كه آن‌ها را از خلوت خود بيرون بكشيم و به آن­‌ها كمک كنيم برای جلب احترام ديگران، با همسالان خود ارتباط برقرار كنند. دوست‌یابی کودکان و گوشه گیر نبودن او در رابطه با همسالانش، به رشد اجتماعی و عاطفی وی بسیار کمک می‌کند.

چه مهارتهایی برای داشتن یک ازدواج موفق لازم است؟

چه مهارتهایی برای داشتن یک ازدواج موفق لازم است؟

شما موظفید با ازدواج ، از خانواده اولیه تان جدا شوید ( دید و بازدید بیش ازحد، اقامت بسیار طولانی در منزل والدین، تلفن مکرر، پیشنهاد و توصیه گرفتن غدقن است).و به همسرتان حس ما بودن بدهید. با روشهای مدیریت تعارض (یعنی خشم ، تعارض و اختلافات را با مهارت حل مساله کردن) به زندگیتان رنگ و بوی آرامش بدهید.
علائق مشترک و متقابل را با همسرتان در  میان بگذارید ونشان دهید که به همسرتان علاقه مند هستید و به او توجه می کنید.

درمان اختلالات روانپزشکی با دستگاه نوروفیدبک

درمان اختلالات روانپزشکی با دستگاه نوروفیدبک

آموزش دادن مغز به واسطه خود مغز، بنیان و اساس این روش درمانی است . به این روش درمان، نوروفیدبک یا بازخورد عصبی می گویند.
 نوروفیدبک به روشی اطلاق می‌شود که در آن، اطلاعات عصبی به دستگاه عصبی مرکزی (CNS) مراجع بازخورد داده شده و تلاش می‌شود تا او بیاموزد چگونه کارکرد مغز خود را اصلاح نمایند. از آنجاییکه در حالت عادی ما قادر به کنترل و تغییر امواج مغز خود نیستیم؛ زیرا نسبت به این امواج آگاهی نداریم. در روش درمانی نوروفیدبک، سعی می‌شود تا این آگاهی از طریق ارائه بازخوردهای (فیدبک‌های) بسیار سریع  به فرد ایجاد شود. همچنان که این تمرین ادامه می‌یابد، مغز یاد می‌گیرد که چگونه به تولید بیشتر امواجی بپردازد که منجر به عملکرد بهتر می‌شود. اینکه چه امواجی در مغز افزایش و چه امواجی کاهش یابند، کاملاً بستگی به مشکل هر فرد دارد و درمانگر آن را در طول جلسه نوروفیدبک تنظیم می‌نماید.

اختلال شخصیت نمایشی

اختلال شخصیت نمایشی

ناپایداری عاطفی، مشخصه بارز اختلال شخصیت نمایشی (هیستریونیک) محسوب می شود. تمایل بسیار زیاد برای جلب توجه دیگران تا حدی است که چنانچه فرد مبتلا به این اختلال نتواند نظر و نگاه های دیگران را به سمت خود جلب کند، به افسردگی دچار می گردد. پس این افراد به جلب توجه دیگران بسیار وابستگی و دلبستگی دارند. بروز احساسات در این افراد، شدید است. فرد هیستریونیک، برای بودن در کانون توجهات دیگران، رفتارهای خود را به گونه ای بروز می دهد که گویی مشغول اجرای یک نمایش می باشد. شخصیت نمایشی، در  بیان هیجانات خود بسیار اغراق آمیز عمل می نماید . آنها ممکن است با مشاهده یک فیلم غمگین ، به طرز غیر قابل کنترلی شروع به گریه زاری می کنند.